Vogelkooien

Bekijk hier onze standaard assortiment ambachtelijke kooien, kunststof/metalen kooien en broedkooien. Voor specifieke wensen kunt ons bellen op +31(0)6 - 4137 2789 of mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Ambachtelijke kooien

In de kooienmakerij van Curio & Bicudo worden de zangvogelkooien op authentieke wijze met de hand gemaakt, naar zowel traditioneel als eigen ontwerp. De Curio & Bicudo vogelkooien zijn van hoogstaande kwaliteit, zeer praktisch en een lust voor het oog.

Kooienmakerij

Het met de hand vervaardigen van vogelkooien is een zeer oud ambacht dat veel vakmanschap vereist. In de kooienmakerij van Curio & Bicudo worden op authentieke wijze verschillende modellen zangvogelkooien met de hand gemaakt, naar zowel traditioneel als eigen ontwerp.

Als basis worden combinaties gebruikt van duurzame materialen zoals verschillende hardhoutsoorten en metalen. Eventueel wordt ter decoratie gebruik gemaakt van andere natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld (half-)edelstenen en parelmoer. Wij bieden een gevarieerd assortiment aan van deze sierlijke huisvestingen voor uw zangvogels.

Opties ambachtelijke kooien

Er is keuze uit verschillende hardhoutsoorten zoals o.a. Meranti, Eiken, Beuken, Wengé, Zebrano, Rozenhout, Purperhart etc. Het behoort tevens tot de mogelijkheden om speciale wensen, betreft model en details te realiseren. Opties zoals inlegwerk, extra details of gebruik van zeer exclusieve houtsoorten hebben een meerprijs. U kunt ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte bellen op +31(0)6 - 4137 2789 of mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Broedkooien

Onze broedkooien zijn ideaal voor het kweken van vele verschillende soorten inheemse en tropische vogels. Hoge kosten, bloedluisgevoelige of loodzware broedsystemen zijn NIET meer nodig!


Mandje
Uw mandje is momenteel leeg.
Het minimum bestedingsbedrag is: € 10,00
De verzending van bestellingen vindt altijd op donderdag plaats.

Login
Registreer

De voordelen van Curio & Bicudo


Uniek assortiment
---
Topkwaliteit
---
Maatwerk kooienbouw
---
Levering in heel Europa
---
Betalen met iDeal / MrCash / Sofort

betalen met ideal, bancontact mrcash en sofort

Bezoek C&B op Facebook

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring